Zambia

Zambia ligt in het zuiden van Afrika tussen de Democratische Republiek Congo, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Angola. Het land biedt vele toeristische troeven zoals oude tradities, vriendelijke bevolking, ongerepte natuur....
Zambia ligt in het zuiden van Afrika tussen de Democratische Republiek Congo, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Angola. Het land biedt vele toeristische troeven zoals oude tradities, vriendelijke bevolking, ongerepte natuur, een groot dierenrijk, legendarische wandelsafari’s, de Zambezi rivier en de indrukwekkende Victoria watervallen.

Zambia is ondanks haar ligging tussen 8 andere Afrikaanse landen, een veelal onontgonnen dun bevolkt land, met heel wat toeristische troeven, die wachten om ontdekt te worden. De wildernis is er nog echt ongerept en de mensen, die een echt relaxe levensstijl koesteren, zijn er gemeend vriendelijk. Deze mensen hebben grotendeels hun aloude sterke culturele tradities bewaard, die ze veruitwendigen in hun vele ceremonies.

Breng een bezoek aan Livingstone, de toegangspoort tot de machtige Victoria Watervallen, of ga op zoek naar luipaarden in South Luangwa Nationaal Park! Avontuur vindt u bij de Zambezi rivier waar u kunt raften, budgeejumpen en paardrijden. Kafua Nationaal Park is nog een onontdekte parel die u zeker moet bezoeken!

Een reis door Zambia wordt regelmatig gecombineerd met het oostelijk gelegen buurland Malawi. In Zambia biedt Live To Travel verschillende formules aan van individuele rondreizen met chauffeur, maar ook fly in safari’s met kleine vliegtuigjes zijn mogelijk.
Lees meer

REISSUGGESTIES

Zambia Wildlife; 11-daagse fly in

- South Luangwa - Lower Zambezi - Kafue - Victoria Watervallen

Vervoer: Vliegtuig/Cessna

Prijs indicatie: 11 dagen vanaf €5.750,00 per persoon

Deze safari omvat drie Nationale Parken in Zambia: South Luangwa, Lower Zambezi en Kafue. De Luangwa vallei, die het einde vormt van de Great Rift Valley, is een van de laatste ongerepte wildernisgebieden en wellicht het mooiste wildreservaat in Afri...

Luipaard Zambia

Zambia bij kaarslicht

Zambia Bush Walk

Zambia Nijlpaard

Zambia Game Drive Jeep

Zambia leeuwen welpjes

Zambia uitzicht Flatdogs