WIE ZIJN WIJ

Live To Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Afrika en Oceanië. Van groepsreizen in Nederlands of internationaal gezelschap, tot individuele reizen op maat gemaakt, bij ons bent u aan het juiste adres voor een bijzondere reis! Niet voor niets ons motto: reis, beleef, leef!

Van kleinschalige guesthouses tot luxe lodges, wij stellen graag een reis samen die binnen uw budget past.

Neem gerust een kijkje op onze website of in onze zes brochures om inspiratie op te doen!

TAMARA DE GROOT

Managing Director Live To Travel. Expert Zuidelijk Afrika en Indische Oceaan

Waarom reis ik zo graag
Reizen is voor mij het mooiste wat er is. Nieuwe plekken bezoeken, indrukken opdoen, andere culturen leren kennen en zien wat voor moois de wereld te bieden heeft. Tijdens mijn studie en mijn werk bij Live To Travel maakte ik al veel mooie reizen en verloor ik mijn hart aan Afrika.
Namibië is toch wel mijn torenhoge favoriet. Als ik daar ben voelt het als thuiskomen: de kleuren, de warmte, het licht, de vriendelijke mensen en de uitgestrekte landschappen... Het is onbeschrijfelijk.
Mijn reizen naar Mauritius, Réunion, Botswana, Kenia, Zimbabwe en Zuid-Afrika waren onvergetelijk en al deze herinneringen laten mijn passie voor het Afrikaanse continent alleen maar verder groeien. Deze passie deel ik graag door voor u een onvergetelijke reis samen te stellen!

Uitzicht Eastern Highlands Zimbabwe

PAULA BROUWER

Reisconsultant Live To Travel. Expert Zuidelijk - en Oost Afrika

Waarom reis ik zo graag
Iemand zei onlangs tegen me ‘Africa suits you’. Misschien is dat het.. Het past bij me. Na diverse reizen over de hele wereld is het Afrika dat een speciale plek heeft ingenomen in mijn hart.
Bevoorrecht voel ik me, dat ik al zoveel moois heb mogen ervaren van het Afrikaanse continent en kijk dan ook terug op een aantal mooie belevingen.
Intens genieten in Zuid-Afrika, de uitgestrektheid van de Serengeti, de leegte en de rust van Namibië, oog in oog staan met berggorilla’s in Oeganda en oprecht ontroerd zijn bij het zien van zwemmende olifanten in Botswana.
Iedere beleving uniek en bijzonder.
Ik vind het geweldig om anderen te enthousiasmeren voor dit prachtige continent en mee te helpen aan het creëren van mooie herinneringen!

Paula tijdens Mokoro tocht Botswana

EVELINE DE WAAL

Reisconsultant Live To Travel. Expert Zuidelijk Afrika, groepen en treinreizen

Waarom reis ik zo graag
Reizen is voor mij genieten van elk moment. Een aaneenschakeling van ontspanning en avontuur. Reizen vind ik tevens dé manier om je zinnen te verzetten en te zien en proeven van andere delen van de wereld; bijzondere ontmoetingen, onbekend eten en cultuurverschillen zijn ervaringen die je mee naar huis neemt en je inspiratie geven.
Vanaf het moment dat ik in de reisbranche werk is Afrika is voor mij altijd een verborgen liefde geweest. Sinds ik in 2014 bij Live To Travel het team ben komen versterken kan ik deze passie voor dit prachtige continent delen en overbrengen op onze reizigers. Na eerdere reizen naar Zuid-Afrika & Namibië heb ik Tanzania en Zanzibar mogen ervaren!
Een bijzondere reis is een mooie herinnering en ervaring voor de rest van je leven. Ik help u hier graag bij.

Eveline Indaba

JESSICA KRIJGSMAN

Reisconsultant Live To Travel. Expert Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika

Waarom ik graag op reis ga?
Omdat je in de AH geen schlagermuziek hoort terwijl je bij een Sachertorte staat te lekkerbekken in de SPAR te Lûderitz wel.
Omdat je vanaf de Skippers Canyonbridge in Nieuw Zeeland kunt bungeejumpen en vanaf de Magere Brug in Amsterdam niet.
Omdat Addo Elephant NP niet hetzelfde is dan de Beekse Bergen.
Omdat snorkelen en duiken op het Great Barrier Reef adembenemend mooi is! En een lawaai daar onderwater!
Omdat je als gezin zijnde nader tot elkaar komt. Óók als de kinderen nog klein zijn. Teambuilding! Het gaat om de mooie tijd die je samen hebt en niemand je die ervaring meer afneemt.
Omdat de ondergaande zon in Afrika 'one of a kind' is en de mensen in Australie ongecompliceerd.
Omdat kamperen in een daktent boven op een 4WD in de Namibische vrieskou hartverwarmend stoer is. Thermo ondergoed en een muts mee dus!
Reist u met ons mee?"

jessicaextrafoto.jpg

WAAROM KIEZEN VOOR LIVE TO TRAVEL?

Klant is koning:
Wij kiezen heel bewust voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak. Voor ons is een klant geen nummer, maar iemand waar we aandachtig en oprecht naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen doen.
Flexibiliteit:
Live To Travel is geen grote, logge reisorganisatie waarbij geen enkele afwijking of een bestaande route mogelijk is. Integendeel, vrijwel alle reizen die bij ons geboekt worden zijn speciaal voor de klant op maat gemaakt. Niets is ons te gek om uw droomreis samen te stellen.
Uitgebreid en vrijblijvend voorstel:
Na het eerste contact werken onze reis consultants een vrijblijvend reisvoorstel voor u uit, waar u ook geen offerte kosten voor hoeft te betalen. Vervolgens kunnen wij dit voorstel in overleg met u aanpassen naar wens. Van routewijzigingen tot andere accommodaties, we kunnen bijna alles aanpassen.
Ervaren reis consultants:
Het is voor ons heel belangrijk dat al onze reis consultants goede kennis hebben van de bestemmingen die wij aanbieden. Elke consultant heeft daarom ook een toeristische opleiding gevolgd en heeft meerdere malen enkele van onze bestemmingen bezocht. Jaarlijks spijkeren zij hun kennis bij via studiereizen, beurzen, trainingen en workshops.
Garanties en zekerheden:
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen; organisaties die het belang van de consument voor ogen hebben.
-Duurzaam ondernemen:
Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van de bestemmingen die wij aanbieden en de negatieve invloeden van toerisme tot een minimum te beperken.
We proberen onze reizigers zo goed mogelijk voor te breiden op hun reis. We kiezen voor verantwoorde lokale partners die goed met hun werknemers omgaan en waarmee we een duurzame samenwerking aangaan. Daarnaast verlangen wij van onze lokale partners dat zij lokale duurzame projecten op het gebied van people, planet of profit opnemen in hun reisaanbod. Dat kan gaan om een excursie of een accommodatie waarvan de inkomsten terugvloeien naar de lokale gemeenschap, of het uitbannen van dieronvriendelijke activiteiten.
Uiteindelijk willen we er samen met onze lokale partners en reizgers voor zorgen dat er nog vele generaties kunnen genieten van onze prachtige bestemmingen.
Banner Homepage Zebra's

"We hebben al voor vele reizigers een droomreis samengesteld. Wat wordt uw volgende reis?"