Waarom zou u kiezen voor een boeking bij Live To Travel?

Klant is koning: Wij kiezen heel bewust voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak. Voor ons is een klant geen dossiernummer, maar iemand waar we aandachtig en oprecht naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen doen.
Flexibiliteit: Live To Travel is geen grote, logge reisorganisatie waarbij geen enkele afwijking of een bestaande route mogelijk is. Integendeel, vrijwel alle reizen die bij ons geboekt worden zijn speciaal voor de klant op maat gemaakt. Niets is ons te gek om uw droomreis samen te stellen.
Uitgebreid en vrijblijvend voorstel: Na het eerste contact werken onze reisadviseurs een vrijblijvend reisvoorstel voor u uit, waar u ook geen offerte kosten voor hoeft te betalen. Vervolgens kunnen wij dit voorstel in overleg met u aanpassen naar wens. Van routewijzigingen tot andere accommodaties, we kunnen bijna alles aanpassen.
Ervaren reisadviseurs: Het is voor ons heel belangrijk dat al onze reisadviseurs goede kennis hebben van de bestemmingen die wij aanbieden. Elke reisadviseur heeft daarom ook een toeristische opleiding gevolgd en heeft één of meerdere malen enkele van onze bestemmingen bezocht. Jaarlijks spijkeren zij hun kennis bij via studiereizen, beurzen, trainingen en workshops.
Garanties en zekerheden: Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen; organisaties die het belang van de consument voor ogen hebben.
-Duurzaam ondernemen:Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van de bestemmingen die wij aanbieden en de negatieve invloeden van toerisme tot een minimum te beperken.
We proberen onze reizigers zo goed mogelijk voor te breiden op hun reis. We kiezen voor verantwoorde lokale partners die goed met hun werknemers omgaan en waarmee we een duurzame samenwerking aangaan. Daarnaast verlangen wij van onze lokale partners dat zij lokale duurzame projecten op het gebied van people, planet of profit opnemen in hun reisaanbod. Dat kan gaan om een excursie of een accommodatie waarvan de inkomsten terugvloeien naar de lokale gemeenschap, of het uitbannen van dieronvriendelijke activiteiten.
Uiteindelijk willen we er samen met onze lokale partners en reizgers voor zorgen dat er nog vele generaties kunnen genieten van onze prachtige bestemmingen.

homepage-leeuw.png

Wie zijn we?