Waarom zou u kiezen voor een boeking bij Live To Travel?

Klant is koning: Wij kiezen heel bewust voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak. Voor ons is een klant geen dossiernummer, maar iemand waar we aandachtig en oprecht naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen doen.
Flexibiliteit: Live To Travel is geen grote, logge reisorganisatie waarbij geen enkele afwijking of een bestaande route mogelijk is. Integendeel, vrijwel alle reizen die bij ons geboekt worden zijn speciaal voor de klant op maat gemaakt. Niets is ons te gek om uw droomreis samen te stellen.
Uitgebreid en vrijblijvend voorstel: Na het eerste contact werken onze reisadviseurs een vrijblijvend reisvoorstel voor u uit, waar u ook geen offerte kosten voor hoeft te betalen. Vervolgens kunnen wij dit voorstel in overleg met u aanpassen naar wens. Van routewijzigingen tot andere accommodaties, we kunnen bijna alles aanpassen.
Ervaren reisadviseurs: Het is voor ons heel belangrijk dat al onze reisadviseurs goede kennis hebben van de bestemmingen die wij aanbieden. Elke reisadviseur heeft daarom ook een toeristische opleiding gevolgd en heeft één of meerdere malen enkele van onze bestemmingen bezocht. Jaarlijks spijkeren zij hun kennis bij via studiereizen, beurzen, trainingen en workshops.
Garanties en zekerheden: Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen; organisaties die het belang van de consument voor ogen hebben.

homepage-leeuw.png

Wie zijn we?