Out of Africa Vliegsafari; 8-daagse rondreis

- Maasai Mara Game Reserve - bezoek aan een Maasai dorp - Amboseli National Park - Tsavo Wets National Park, inclusief wandelsafari - Mzima Springs, inclusief sundowner - Lugard watervallen - Tsavo Oost National Park

Vliegtuig/Cessna°8 dagen vanaf €4.735,00 p.p.

OMSCHRIJVING

Tijdens deze bijzondere safari geniet u van de bekendste en mooiste parken van Kenia vanuit de lucht! Met een Cessna vliegtuigje vliegt u naar het fameuze Maasai Mara, het bijzondere Amboseli waar u zicht heeft op Mt Kilimanjaro, Tsavo West en Tsavo Oost, bekend om de 'rode' olifanten.

De game drives maakt u in een 4x4 wagen om het echte safari gevoel te krijgen!
U verblijft in stijlvolle tentenkampen die voorzien zijn van alle luxe zodat u het echte 'Out of Africa' gevoel zult krijgen!

DE ROUTE

Vertrekdata:

Zaterdag 28-10-2017

Dag 1: Mombasa - Tsavo Oost

U wordt opgehaald in Mombasa en heeft een transfer naar de luchthaven. U vliegt met een Cessna naar Tsavo Oost. Transfer naar Satao Camp. Na de lunch vertrekt u op safari.

Dag 2: Tsavo Oost - Tsavo West

Na het ontbijt vliegt u naar Tsavo West Nationaal Park. Lunch wordt genoten in het kamp. Nadien heeft u tijd om te ontspannen in de Kenbali Spa (optioneel) of aan het zwembad met prachtig uitzicht op de omgeving. In de namiddag bezoekt u de Mzima Springs, een kleine oase van palmbomen en acacia’s.

Dag 3: Tsavo West

Vroege ochtendsafari langs de Tsavo rivier. Bij terugkomst wacht een heerlijk ontbijt. In de namiddag naar Poacher’s Lookout waar u geniet van een fantastische zonsondergang over de El Turesh vallei met een glaasje schuimwijn.

Dag 4: Tsavo West - Aboseli

Korte vlucht naar het Amboseli Nationaal Park, bekend om zijn grote olifantenpopulatie. Het kamp ligt op een heuvel en biedt een spectaculair uitzicht op de Mt Kilimanjaro. Na de lunch bezoekt u een Masai dorp en maakt u kennis met de leefwijze en tradities van deze stam.

Dag 5: Amboseli

U geniet van een ochtendsafari in het Amboseli Nationaal Park. Bij terugkeer naar het kamp wacht u een heerlijke lunch. In de namiddag gaat u op safari in het conservatie gebied. U sluit de dag af met een aperitief bij zonsondergang. Op de terugweg naar het kamp beleeft u de Afrikaanse savanne in de nacht, een unieke ervaring onder een schitterende sterrenhemel.

Dag 6: Amboseli - Masai Mara

Vlucht naar Masai Mara. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een Live To Travel vertegenwoordiger die u naar het tentenkamp brengt. Het Karen Blixen Camp is prachtig gelegen aan de oevers van de Mara rivier. Na de lunch geniet u van een safari.

Dag 7: Masai Mara

Volledige dag safari in Masai Mara waar u de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) kan waarnemen. De Mara rivier is het toneel van de jaarlijkse migratie van wilde dieren op zoek naar water en gras. Ontbijt en lunch in het kamp. Nadien heeft u de mogelijkheid om een ballonsafari te doen (optioneel).

Dag 8: Masai Mara - Nairobi

Bushontbijt in Masai Mara. Vrije ochtend. Na de lunch in het kamp vliegt u naar Nairobi. Aansluiting met uw internationale vlucht of strandverlenging. Wij werken graag een voorstel voor u uit.