Masai Mara Explorer; 5-daagse groepsreis Kenia in internationaal gezelschap

- Nairobi - Mt. Longonot - Great Rift Valley - Safari's in Maasai Mara - Safari's in Lake Nakuru - Lunch in Carnivore

Minibus met chauffeur°5 dagen vanaf €1.200,00 p.p.

OMSCHRIJVING

Kenia is natuurlijk een ideale safari bestemming, met prachtige natuurparken die elk van elkaar verschillen. Tijdens deze korte groepsreis bezoekt u 2 van de mooiste parken! Maasai Mara is voor velen een absolute must van een reis naar Kenia. Met haar glooiende landschap, vele dieren en natuurlijk de lange Maasai in hun rode gewaden. Het contrast is dan ook groot met Lake Nakuru, wat met haar serene schoonheid een onvergetelijke indruk op u zal maken! De duizenden flamingo's geven het meer een roze gloed en u heeft er een grote kans om neushoorns van dichtbij te spotten.

U kunt de reis perfect combineren met een verblijf aan de kust. Wij werken graag een voorstel voor u uit.

DE ROUTE

Vertrekdata:

Dinsdag 24-10-2017

Dinsdag 31-10-2017

Dag 1: Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven in Nairobi wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar uw hotel brengt. Afhankelijk van uw aankomstuur heeft u de tijd om de bruisende hoofdstad te bezoeken.

Dag 2: Nairobi - Masai Mara

U rijdt langsheen de slapende vulkaan Mt Longonot en Suswa naar het thuisland van de Masai. Een adembenemende rit door de prachtige Great Rift vallei. Masai Mara is bekend voor zijn enorme concentraties wilde dieren. In de namiddag ontdekt u de unieke wereld van Masai Mara.

Dag 3: Masai Mara Game Reserve

Volledige dag safari in het park waar u de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) kan waarnemen. De Mara rivier is het toneel van de jaarlijkse migratie van wilde dieren op zoek naar water en gras.

Dag 4: Masai MAra - Lake Nakuru

Vandaag vertrekt u naar het Lake Nakuru Nationaal Park dat bekend is voor zijn duizenden flamingo’s en pelikanen. U zal getuige zijn van een uniek vogelspektakel. Het park is een beschermd wildreservaat voor bedreigde diersoorten zoals de zwarte en witte neushoorns, maar ook de Rothschild giraf, leeuw en luipaard zijn talrijk aanwezig. Safari na lunch in de lodge.

Dag 5: Lake Nakuru - Nairobi

In de vroege ochtend doet u een laatste safari in het park. Na het ontbijt vertrekt u naar Nairobi. U wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht of u kunt nog enkele dagen uit te rusten aan de prachtige witte stranden van Mombasa. Wij werken graag een voorstel voor u uit.